Servicii

SERVICE

Echipele noastre de service sunt formate din oameni cu inalta specializare, care pot efectua orice tip de lucrare, de la segmentare motor, reparatii pompe de injectie, pana la reperatii alternatoare si panouri de comanda.

Interventia se poate face indiferent de anotimp si locatie, echipele noastre dispunand si de autoturisme de teren complet echipate ca service mobil.

Dispunem de stocuri de piese de origine, lucru care ne ajuta sa asiguram clientilor nostri timpi de interventie extrem de mici, recordul nostru pana in prezent fiind de 10 minute de la momentul solicitarii.

Lucrarile de service le putem efectua atat pe grupurile din gama noastra cat si pe alte marci de grupuri si detinem soft-urile si modulele de conectare pentru diagnoza pe motoarele electronice.

De asemenea oferim si service buldozere, excavatoare, autobuze si alte utilaje echipate cu motoare industriale.

Pe langa service-urile ocazionale, va oferim si o varietate de contracte de intretinere preventiva si mentenanta, care va scutesc de grijile urmaririlor intervalelor de service si va asigura o buna functionare pe timp indelungat a utilajului.

TRAINING

Optional putem organiza pentru clientii nostri vizite de instruire la sediul lor sau instruire si receptie a produselor la fabrica in Anglia, Spania sau Turcia.

Structura vizitelor se customizeaza in functie de necesitatile clientului precum si in functie de specificul proiectului.