Petrol si gaze

Grupuri de PETROL

Cu sprijinul partenerului nostru englez, Broadcrown, unul dintre cei mai importanti producatori din domeniu, putem oferi solutii customizate pentru alimentarea cu energie electrica si pentru industria petrolului si a gazului cu o gama larga de optiuni.

Generatoare de curent electric atat de productie cat si de avarie, atat pentru extractii terestre cat si extractii marine.

Solutiile noastre pentru aceste aplicatii complexe intrunesc cele mai relevante cerinte in domeniu si anume:

    • - conditiile locatiei

    • - legislatia in vigoare privind emisiile

    • - agrementarile din domeniul marin

Grupuri petrol de productie:

Gama Petrol Broadcrown sprijina solutiile cu furnizare de energie in conditii de siguranta si fiabilitate absoluta, de fiecare data. De la motoare diesel de mare viteza sau generatoare de turbina cu gaz, la solutii la cheie complete, personalizate, adaptate cerintelor dumneavoastra specifice. Filozofia noastra este de a lucra impreuna cu clientul pentru a ne asigura de gasirea solutiei optime.

Putem oferi o gama larga de optiuni care sa acopere nevoile dumneavoastra specifice, cu eficienta acustica si sofisticat proiectate, cu panouri de comanda complexe, dar simplu de utilizat. Toate solutiile noastre de alimentare sunt testate extrem de riguros inainte de livrare, iar optional, testarea se poate face in prezenta clientului / beneficiarului iar toate aceste testari sunt sustinute de catre tehnicieni si experti in domeniu.

Grupuri petrol de avarie:

Gama de alimentare de avarie este proiectata pentru a va oferi linistea necesara stiind ca operatiunile dumneavoastra sunt garantate de o sursa de alimentare neintrerupta, orice s-ar intampla.

Generatoarele noastre includ o gama completa de optiuni potrivite pentru industria de petrol si gaze, inclusiv IP55, generatoare de inalta si joasa tensiune, demaroare pe aer comprimat, esapari racite, generatoare anti-ex, rezervoare de combustibil din otel inoxidabil, sisteme de racire la distanta si filtre de aer heavy duty pentru medii cu extrem de mult praf.

Grupuri de foraj:

Putem oferi si gama de generatoare de foraj special concepute atat pentru forajele tereste cat si marine.

Aceste grupuri electrogene pot fi configurate cu generatoare supradimensionate si cu factor mic de putere, care sunt special concepute pentru a antrena echipamentele de foraj indiferent de varianta constructiva a acestora.

Broadcrown combina design-ul simplu cu componenete heavy duty, ceea ce asigura o durata lunga de viata si costuri mici de intretinere si operare.